Verfijn jouw zoekopdracht

Filters
Type
Locatie
Capaciteit
Openingsuren
Faciliteiten
Kinderen

Frietshop: The Corner

The Corner is al jaren een gevestigde waarde in Zonnebeke. Naast hun gekende bistro ligt de frietshop. Hier kan je genieten van de typische Belgische friet en de specialiteiten. Je kan ook gemakkelijk online bestellen! Praktische informatie Contactgegevens: T0032 (0) 473 59 81 77 of via [email protected] Website: The Corner?

Lees meer
Pizza Time Passendale

Pizza Time Passendale

Welkom bij Pizza Time, jouw bestemming voor overheerlijke pizza's in Passendale en omgeving! Bij Pizza Time streven we ernaar om je smaakpapillen te verwennen met een assortiment van 28 verschillende pizza's, vers bereid en gebakken tot in de perfectie. Naast ons uitgebreide assortiment aan pizza's, hebben we ook een selectie?

Lees meer

Sandwitch

Zin in een vers belegd broodje? Kom dan zeker langs bij Sandwitch. Dagelijks zorgen ze voor de lekkerste belegde broodjes.  

Lees meer
Eten

D'Oude Timmerie

Taverne - feestzalen & café Taverne, feestzaal "d'Oude Timmerie" te Zonnebeke is gekend voor zijn fijne keuken, gezellig terras, gezellig kader en ambiance café. Er zijn twee feestzalen voor 80 en 60 personen. Feestzalen De feestzalen kunnen gebruikt worden voor eendere welke gelegenheid zoals familiefeestjes, communiefeesten, verjaardags- feestjes, vrijgezellenfuif, bedrijfsfeestjes, geboorteborrels, tuinfeestjes?

Lees meer
Belegde broodjes

't Smeerboetieksje

Belegde broodjes & snacks Bij het 't Smeerboetieksje in Passendale kan je belegde broodjes, verse soep, meeneemkoffie, koffiekoeken, panini's, croques en receptiebroodjes vinden. Ook kun je er terecht voor mooie kaas-, tapas-, breughel- en vlees-visplanken. Het assortiment bestaat ook uit bereide gerechten met zowel pasta's als aardappelgerechten. Iedere week is?

Lees meer

Heksenijstaart

Naar aanleiding van de heksenstoet maakte hoevewinkel ’t Kapelleke in Beselare een heksenijstaart. De taart wordt gemaakt met ambachtelijke cuberdon ijs van melk uit de hoeve, gecombineerd met vanille-ijs en merengue. De taart is afgewerkt met cuberdongelei en een heks in marsepein. De hoevewinkel De taart is op bestelling verkrijgbaar in de?

Lees meer
Streekproducten

Zonnebeeks Smoefelhammetje

Het Zonnebeeks Smoefelhammetje is een uniek product dat al 100 jaar door de ambachtelijke slagerij Vandeputte wordt bereid. Smullen maar! De naam komt van het West-Vlaamse woord ‘smoefelen’, wat ‘smullen’ betekent, iets wat iedereen graag doet. De speciale kruidenmix en vooral het beentje, om het hammetje vast te houden bij?

Lees meer

Madrid

Café Madrid is gevestigd in het landelijke dorp Passendale. Het dorp staat vooral gekend van de vele oorlogsmonumenten en begraafplaatsen die allen verwijzen naar WO1, de Derde Slag om Ieper. Praktische informatie Capaciteit: 60 & 20 terras

Lees meer

Oosthoekhoeve

Praktische informatie Capaciteit: 110 - bussen welkom

Lees meer
Streekproduct

Zonnebeekse Zonnetaart

De Zonnebeekse Zonnetaart is een unieke creatie die het positieve van de gemeente Zonnebeke uitstraalt en iedereen een lacht op het gezicht brengt. De samenstelling van de Zonnebeekse Zonnetaart Hij heeft een zanddeeg korst en is gevuld met een bananenmix en gearomatiseerd met enkele citroendruppeltjes. Daarbovenop ligt een fijn laagje?

Lees meer
Feestzaal

Le Plat Plays

Een sfeervolle landelijke locatie voor feesten en evenementen: zowel binnen de privé sfeer als voor professionele doeleinden. Met een keuken die een veelzijdig verhaal vertelt van verfijnde smaken en geuren; heerlijke gerechten gemaakt van lokale en eerlijke producten, met zorg op het bord geschikt. Je kan niet alleen rekenen op een verfijnde gastronomische?

Lees meer

't Hoekske

't Hoekske is een café dat je kan vinden in het gezellige Geluveld. Praktische informatie Capaciteit: 70 - bussen welkom

Lees meer

Edelweiss

Lees meer

De Elfpenner

Zin in een lekkere frisse pint of soda? Zin in een leuke ontspannen babbel? De Elfpenner staat altijd voor jullie klaar. De Elfpenner is een café dat je kan vinden in het groene Beselare. Het café kan ook geopend worden op aanvraag. Ruimte voor grote groepen  

Lees meer
Streekproduct

Heksentaart

Bakkerij Brood en Banket Wouter De heksentaart van Brood en Banket Wouter heeft een krokante bodem, zijn gevuld met vanillepudding, slagroom en frambozenstukjes. De taart is afgewerkt met een lichte amandelbiscuit en afgedekt marsepein. Praktische informatie Contactgegevens: T0032 (0) 57 46 65 61 of via [email protected] Adres: Beselarestraat 257 -?

Lees meer
Streekproduct

Passendale Classic

In 1978 ontwikkelden de meester-kaasmakers van Passendale dankzij hun unieke kennis en ervaring een totaal nieuwe kaas in de vorm van een traditioneel boerenbrood. Passendale wordt tot op vandaag nog steeds traditioneel bereid volgens origineel recept. De Passendale bol wordt handmatig en natuurlijk vervaardigd in linnen doeken onder het wakend?

Lees meer
Café

CU-BAR

CU-BAR is een gezellig café gevestigd in Beselare in Cubaanse stijl. Je kan er genieten van een hapje en een drankje. Er komt geregeld een DJ of artiest langs, kom dan zeker genieten van de muzikale deuntjes en dansen maar! Praktische informatie Capaciteit: 50 & 50 terras

Lees meer

De Dreve

Snacks - Tearoom & Café Café -Taverne De Dreve bevindt zich op de hoek van het Polygoonbos en bestaat al sinds 1972. Wanneer je binnenkomt in deze taverne word je onmiddellijk ondergedompeld in een sfeer die doet denken aan de Eerste Wereldoorlog, dit door middel van een permanente expositie ’14-’18.?

Lees meer
Eten

De Koklikoo

Bistro, tearoom en feestzaal De bistro/theehuis met beperkte kaart is gelegen in het Kasteelpark van Zonnebeke net naast het Passchendaele Museum. Je kan er terecht voor heerlijke diners, wijnen voor fijnproevers, ... kortom de meest verfijnde delicatessen allemaal à la minute vers bereid. Coquelicot Koklikoo staat voor het Franse woord "Coquelicot", wat Klaproos-papaver betekent. Men besloot?

Lees meer

't Gildenhof

't Gildenhof is een café in Zandvoorde. Praktische informatie Capaciteit: 30 & 20 terras - bussen welkom

Lees meer
Pastabar

Pastabar De Marul

Pastabar De Marul voorziet tal van verse pasta's om van te smullen. Je kan deze ter plaatse binnen of op het terras bij zonnig weer opeten. Eet je het liever thuis op? Geen probleem! Iedere week kan je ook genieten van een nieuwe suggestie-saus. Daarnaast zijn er ook verse pastasalades?

Lees meer
Wijn

Wijngaard Altinus

Wijngaard Altinus is gelegen nabij het centrum van Beselare. Het is een VZW van acht enthousiaste wijnmakers die tot doel heeft de kunst van de wijnbouw en het wijnmaken aan een breed publiek kenbaar te maken. Hiertoe wordt een wijngaard uitgebaat van een halve hectare waarop in 2018 en 2019?

Lees meer
Eten

't Nonnebos

’t Nonnebos is een magische plek voor jong en oud. Weer of geen weer, er valt altijd iets te beleven. Je komt hier om uit te blazen na een stevige boswandeling, terwijl je kinderen ravotten in onze binnenspeeltuin. Schijnt het zonnetje? Nestel je dan op ons gezellig terras en geniet van een natje en een?

Lees meer

Hof Ter Heulebeke

Hof Ter Heulebeke is een pittoresk domein gelegen in een oase van rust en biedt u een totale catering van meubilair, tenten, keuken en personeel, kortom, alles voor een feest zonder zorgen. Feestzaal - traiteur & catering Grote tuin, privaat parkeerterrein en prijzen naar ieders beurs. De feestzalen zijn stijlvol en gezellig ingericht,?

Lees meer
Frituur

De Katrolle

Zin in lekkere en krokante frietjes? Dan ben je bij Frituur De Katrolle aan het juiste adres. We zullen je verwennen met allerlei lekkernijen. Kom eens proeven! Belgische Frietjes zijn de nationale trots en bij Frituur ‘De Katrolle‘ in Passendale worden ze dagdagelijks gebakken op ambachtelijke wijze in 100% kwaliteits rundsvet. Huisbereide gerechten en?

Lees meer

De Routier

De uitbaters zijn 2 zussen, Lien en Marie Claeys. Je kan er genieten van frietjes in de zogenaamde Friethutjes. Een uniek aspect bij frituur Routier. Praktische informatie Capaciteit: 16 + 100 terras

Lees meer

Waterfields

De voormalige Hazeboshoeve wordt tijdens de Eerste Wereldoorlog door de geallieerden herbenoemd tot Waterfields omdat de Ravebeekvallei overstroomde door aanhoudende beschietingen en de vallei zo tot een moeras werd herschapen. De hoeve behield na wederopbouw deze naam, momenteel kun je hier ook een feestzaal in vinden. Praktische informatie Capaciteit: 160?

Lees meer

Het Brouwershof

Café - terras Het Brouwershof is een café in het groene Beselare. Als het zonnetje schijnt kan je ook genieten van een drankje op het terras. Praktische informatie Capaciteit: 40 & 60 terras

Lees meer
Streekproduct

Bezemtaart

Voor een stukje Bezemtaart loop je binnen bij Brood en Banket Wouter uit Beselare. Uit wat bestaat de Bezemtaart...? De bezemtaart wordt al jaren voorgeschoteld met een tasje koffie. Hij heeft een krokante bodem, is gevuld met vanillepudding, slagroom en banaan. De taart wordt afgewerkt met een laagje roze marsepein. Praktische?

Lees meer
Streekproduct

Westhoek Hoeveboter

Vlamingen zijn grote boterliefhebbers. Op de boterham of op een sneetje peperkoek hoort ‘goeie’ boter. Ook vandaag de dag wordt de Westhoek hoeveboter nog steeds op dezelfde manier gemaakt als 70 jaar geleden. Verse koemelk Hoeveboter uit de Westhoek is een erkend streekproduct dat gemaakt wordt van verse koemelk. De?

Lees meer

Pasfriet

Beste frituur van Zonnebeke 2020 & 2022. Bij ons kunt u terecht voor heerlijke frietjes, een ruim aanbod frituursnacks, verse huisburgers en huisbereide gerechten. Praktische informatie Website: Pasfriet  Capaciteit: 30 & 40 terras

Lees meer
Café

In't Paradijs

Het gezellig café In ’t Paradijs herrees uit het puin van WOI en werd vanaf 1936 uitgebaat door Jules Lepère en Maria Demeyere. De jongste zoon Robert nam in 1951 samen met vrouw Paula Allerweireld het café over. Paula hield het café meer dan 60 jaar open tot aan haar?

Lees meer
Eten

De Reutel

In dit gezellig eetcafé kan je zowel genieten aan de toog als aan tafel. Hier wordt de gewone keuken op een lekkere manier gebracht. De Reutel beschikt over een groot aanbod aan bieren en een heerlijke bistro-kaart. De spaghetti van het huis is een echte aanrader. Praktische informatie Capaciteit: 60?

Lees meer

De Oude Kaasmakerij

Brasserie - Feestzaal en een zonnig terras De brasserie De Oude Kaasmakerij is een ideale locatie om even halt te houden. Het ligt dichtbij Tyne Cot Cemetery. Ze bieden  een zeer verscheiden kaart van snacks en tearoom aan. Hun stokpaardje zijn hun verschillende kaasplanken, al dan niet gelinkt aan een?

Lees meer
Feestzaal

't Westgoet

Polyvalente ruimtes ’t Westgoet stelt meerdere polyvalente ruimtes ter beschikking voor allerlei gelegenheden (privé of professioneel, vrije tijd of seminaries) en speelt creatief in op de evenementen en activiteiten. Receptiezaal (geschikt voor 150 personen in receptiestijl of 90 al zittend) Strozolder (150 m² en beschikt over vloerverwarming) Hooizolder (90 m²?

Lees meer
Wijngaard

Wijndomein Den Nachtegael

Den Nachtegael verrijkt toeristisch Zonnebeke. Niet alleen op het domein zelf is van alles te beleven, ook de activiteiten in de buurt kunnen wijnliefhebbers en levensgenieters bekoren. De natuurrijke omgeving nodigt uit om stil te genieten of om de vele historische hotspots zoals Tyne Cot Cemetery, het Passchendaele museum of?

Lees meer

Spoorlijn 64

Onze troeven: Gezellig dorpskaffee met terras, uitgebreide drankenkaart met democratische prijzen. Gelegen in het centrum van Zonnebeke. Langs verschillende fietsroutes, wandellussen en op een boogscheut van het park en het MMP 1917 museum. Er is een oplaadpunt voor elektrische fietsen beschikbaar. Zaaltje beschikbaar voor allerhande activiteiten van 15 tot 75 personen, altijd open voor groepen na reservatie. Een gepersonaliseerde?

Lees meer

Beselaars Heksenbier

Het Beselaars Heksenbier wordt op basis van een oud recept gebrouwen en heeft een link met de tweejaarlijkse Beselaarse Heksenstoet. Dit streekbier is een amberkleurig bier met een percentage van 6,5%. In combinatie met een heksenpaté is dit ideaal voor een aperitief. Dranken Bayart Het bier is te koop bij Dranken Bayart en wordt?

Lees meer
Café Sint Joris Passendale

Sint-Joris

Stap binnen bij Café Sint Joris, het kloppende hart van Passendale, waar Sabrina en Johnny je met open armen verwelkomen! Hier, te midden van de betoverende landschappen van de Westhoek, vind je een warme en uitnodigende sfeer die je direct omarmt, of je nu een lokale bewoner of een reiziger?

Lees meer
Eten

De Merlijn

Een restaurant om u tegen te zeggen in een prachtige groene omgeving. Van ontvangst over bediening, voor -en hoofdgerecht naar dessert, alles verfijnd en ruim voldoende. Prijs/kwaliteit van de Merlijn is uitstekend en de huiswijn is zeer lekker. Verhalenkamer en orangerie Verhalenkamer Merlijn: het gezellige huiskamergevoel in de 'verhalenkamer', met?

Lees meer

Bolleke

Frituur in Beselare om te genieten van een typische Belgische friet. Praktische informatie Capaciteit: 14

Lees meer

De Lothoeve

Na een heerlijke fietstocht of wandeltocht kan u verpozen en genieten van een maaltijd of een lekker kopje koffie met vers gebakken pannenkoeken, huisgemaakte taart, .....  in De Lothoeve. Een grote troef is de ruime parking, het zijterras met zicht op de natuur.   Zin in een privé aangelegenheid in?

Lees meer

Tivoli

Tivoli is een gezellige kindvriendelijke feestzaal, gelegen in het mooie en gemoedelijke dorp Geluveld. De gastvrijheid van Josette en Marnick, gecombineerd met hun heerlijke keuken, zijn een verrassing voor iedere levensgenieter. Feestzaal Feestzaal ter beschikking voor onder meer: recepties, communies, babyborrels, rouwmaaltijden (enkel op zaterdag). Praktische informatie Capaciteit: vanaf 10 personen?

Lees meer

Zonnebeekse Lange Vingers

Zonnebeekse Lange Vingers zijn smaakvolle gedroogde worsten van kwaliteitsvol Duroc d’Olives varkensvlees. De worsten drogen 48 uur lang, waarna ze licht gerookt worden boven een zaagsel van beuk en eik. Er wordt ook truffel toegevoegd aan het vlees om een kruidige smaak te krijgen. Slagerij Hans en Ann De Lange?

Lees meer
Feestzaal

De Passchhoeve

De Passchhoeve is een authentieke driehoekshoeve, een volledig gerestaureerde hoeve in Passendale waar je kan genieten in de natuur. Rustgevende locatie Het open landschap zorgt voor de nodige rust en eenheid met de natuur. Kinderen kunnen op een veilige manier naar hartelust spelen en plezier maken. Een gezellig samen zijn?

Lees meer

The Corner

Bistro The Corner is een volkscafé die evolueerde naar een hedendaagse bistro. Afhaalmaaltijden zijn eveneens mogelijk. het gezellige eet- en praatcafé wordt uitgebaat door Stephanie Carlu. Gezellligheid gegarandeerd Het doel van The Corner is om de typische dorpssfeer over te brengen aan de bezoekers. Men kan er terecht voor een?

Lees meer

Passendalebier

In 2000 lanceert De Oude Kaasmakerij in samenwerking met Duvel Moortgat het Passendalebier. Het amberkleurige bier heeft een alcoholpercentage van 5,5% en wordt gebrouwen met verschillende moutsoorten waarna de hergisting volgt op de fles. Samen met een lekker stukje Passendale Classic kaas of de bijhorende paté is dit bier een?

Lees meer

Alpaca Adventure

Heerlijk ontspannen met uw familie of vrienden?  Een glimlach toveren op het gezicht van uw kinderen?  Het kan met Alpaca Adventure.  Ontdek onze Alpaca boerderij in Zonnebeke en beleef een onvergetelijk avontuur. Beleef een unieke wandelervaring met de alpaca’s! Voor de kinderen zijn er tal van activiteiten zoals alle indoor en outdoor?

Lees meer
Streekproducten

Léonie

Léonie Keingiaert Léonie (6,3 %) is een pittig, maar ook best zacht en fruitig bier en wordt gebrouwen ter ere van Léonie Keingiaert, de eerste vrouwelijke burgemeester van België, die 100 jaar geleden werd aangesteld in Geluveld. Een pittig biertje De smaak van het bier is zo bepaald dat het?

Lees meer
Streekproducten

Heksenpaté

Hans Bouten vond dat een passend hapje bij het Heksenbier ontbrak. Hij bedacht hét perfecte tapasgerechtje voor bij het bier, namelijk de Heksenpaté. De paté is gemaakt van Duroc d’Olives varkensvlees, lever, spek, kruiden, aromaten en pistachenoten. De pistachenoten verbinden de paté met de Beselaarse heksen. Kwaliteitsslager Hans en Ann De heksenpaté?

Lees meer
Het Boswieltje Zonnebeke

Het Boswieltje

Welkom bij Boswieltje, een gezellig café/restaurantje met tearoom dat zijn oorsprong vond in een idyllische ontdekking tijdens een fietstochtje in september 2021. Vicky creëerde er een knusse plek waar mensen kunnen genieten van heerlijke gerechten en drankjes. Ze verwelkomen er graag gezinnen, vriendengroepen en wieltoeristen in hun gezellige ruimte. De?

Lees meer

De Smuller

Dé frituur bij uitstek in het centrum van Zonnebeke! Kom langs en proef de lekkere, verse frietjes. Praktische informatie Capaciteit: 16

Lees meer

De Mosselmarkt

Café de Mosselmarkt is een van de oudste herbergen van Passendale. Er is al sprake van 'herberg' De Mosselmarkt sinds 1698!  In 2021 werd het terras volledig vernieuwd. Optredens Ieder weekend organiseert eigenaar Henk Deprez optredens met Vlaamse artiesten. Hij maakte zo van een hobby zijn werk. Praktische informatie Capaciteit:?

Lees meer

Brouwerij Obuz

OBUZ is geworteld in Vlaamse oergrond. De gerst is gezaaid en geoogst in Passendale, op de velden van de familie Lemaire; het bier gebrouwen en gebotteld op de boerderij zelf. Dat maakt van OBUZ het eerste echte ‘Belgische boerderijbier’. Obuz kan 2 biertjes aanbieden, Special Blond, met 6 % alcoholgehalte?

Lees meer

De Lustigen Boer

Het Volkscafé De Lustigen Boer, uitgebaat door Patrick Dehem is gevestigd in Zandvoorde. In de zomer is het café iedere zondagnamiddag open. Praktische informatie Capaciteit: 85 - bussen welkom

Lees meer
zonnebeke-grafisch-element-zon.png
zonnebeke-grafisch-element-beek.png
zonnebeke-grafisch-element-zon.png