Verfijn jouw zoekopdracht

Filters
Type
Locatie
Capaciteit
Openingsuren
Faciliteiten
Kinderen
Wijn

Wijngaard Altinus

Wijngaard Altinus is gelegen nabij het centrum van Beselare. Het is een VZW van acht enthousiaste wijnmakers die tot doel heeft de kunst van de wijnbouw en het wijnmaken aan een breed publiek kenbaar te maken. Hiertoe wordt een wijngaard uitgebaat van een halve hectare waarop in 2018 en 2019?

Lees meer

Wijndomein Vandorpe

In 2021 plantte familie Vandorpe (Le Plat Pays) haar eerste druivenstokken als vervolg op het korte keten verhaal van de pluktuin en Santfort Beef. De wijngaard ontstond uit een combinatie van de liefde voor landbouw en gastronomie. In samenwerking met experts plantte de familie op zes percelen (Wervik en Zandvoorde)?

Lees meer
Wijngaard

Wijndomein Den Nachtegael

Den Nachtegael verrijkt toeristisch Zonnebeke. Niet alleen op het domein zelf is van alles te beleven, ook de activiteiten in de buurt kunnen wijnliefhebbers en levensgenieters bekoren. De natuurrijke omgeving nodigt uit om stil te genieten of om de vele historische hotspots zoals Tyne Cot Cemetery, het Passchendaele museum of?

Lees meer
Eten

Wine & Dine De Merlijn

Een restaurant om u tegen te zeggen in een prachtige groene omgeving. Van ontvangst over bediening, voor -en hoofdgerecht naar dessert, alles verfijnd en ruim voldoende. Prijs/kwaliteit van de Merlijn is uitstekend en de huiswijn is zeer lekker. Verhalenkamer en orangerie Verhalenkamer Merlijn: het gezellige huiskamergevoel in de 'verhalenkamer', met?

Lees meer
zonnebeke-grafisch-element-zon.png
zonnebeke-grafisch-element-beek.png
zonnebeke-grafisch-element-zon.png