Verfijn jouw zoekopdracht

Filters
Type
Locatie
Capaciteit
Openingsuren
Faciliteiten
Kinderen
Eten

't Nonnebos

’t Nonnebos is een magische plek voor jong en oud. Weer of geen weer, er valt altijd iets te beleven. Je komt hier om uit te blazen na een stevige boswandeling, terwijl je kinderen ravotten in onze binnenspeeltuin. Schijnt het zonnetje? Nestel je dan op ons gezellig terras en geniet van een natje en een?

Lees meer

De Dreve

Snacks - Tearoom & Café Café -Taverne De Dreve bevindt zich op de hoek van het Polygoonbos en bestaat al sinds 1972. Wanneer je binnenkomt in deze taverne word je onmiddellijk ondergedompeld in een sfeer die doet denken aan de Eerste Wereldoorlog, dit door middel van een permanente expositie ’14-’18.?

Lees meer

De Lothoeve

Na een heerlijke fietstocht of wandeltocht kan u verpozen en genieten van een maaltijd of een lekker kopje koffie met vers gebakken pannenkoeken, huisgemaakte taart, .....  in De Lothoeve. Een grote troef is de ruime parking, het zijterras met zicht op de natuur.   Zin in een privé aangelegenheid in?

Lees meer

De Oude Kaasmakerij

Brasserie - Feestzaal en een zonnig terras De brasserie De Oude Kaasmakerij is een ideale locatie om even halt te houden. Het ligt dichtbij Tyne Cot Cemetery. Ze bieden  een zeer verscheiden kaart van snacks en tearoom aan. Hun stokpaardje zijn hun verschillende kaasplanken, al dan niet gelinkt aan een?

Lees meer
Het Boswieltje Zonnebeke

Het Boswieltje

Welkom bij Boswieltje, een gezellig café/restaurantje met tearoom dat zijn oorsprong vond in een idyllische ontdekking tijdens een fietstochtje in september 2021. Vicky creëerde er een knusse plek waar mensen kunnen genieten van heerlijke gerechten en drankjes. Ze verwelkomen er graag gezinnen, vriendengroepen en wieltoeristen in hun gezellige ruimte. De?

Lees meer
Alpaca Adventure Zonnebeke

Alpaca Adventure tearoom

Heerlijk ontspannen met uw familie of vrienden?  Een glimlach toveren op het gezicht van uw kinderen?  Het kan met Alpaca Adventure. Op de boerderij ga je op ontdekking op het 10.000 m2 groot domein en geniet je van een oase van rust. Tearoom Centraal ligt de tearoom waar je terecht kan?

Lees meer
zonnebeke-grafisch-element-zon.png
zonnebeke-grafisch-element-beek.png
zonnebeke-grafisch-element-zon.png