Filters
Type
Locatie
Capaciteit
Openingsuren
Faciliteiten
Kinderen
Eten

't Nonnebos

’t Nonnebos is een magische plek voor jong en oud. Weer of geen weer, er valt altijd iets te beleven. Je komt hier om uit te blazen na een stevige boswandeling, terwijl je kinderen ravotten in onze binnenspeeltuin. Schijnt het zonnetje? Nestel je dan op ons gezellig terras en geniet van een natje en een?

Lees meer
Eten

De Koklikoo

Bistro, tearoom en feestzaal De bistro/theehuis met beperkte kaart is gelegen in het Kasteelpark van Zonnebeke net naast het Passchendaele Museum. Je kan er terecht voor heerlijke diners, wijnen voor fijnproevers, ... kortom de meest verfijnde delicatessen allemaal à la minute vers bereid. Coquelicot Koklikoo staat voor het Franse woord "Coquelicot", wat Klaproos-papaver betekent. Men besloot?

Lees meer

De Oude Kaasmakerij

Brasserie - Feestzaal en een zonnig terras De brasserie De Oude Kaasmakerij is een ideale locatie om even halt te houden. Het ligt dichtbij Tyne Cot Cemetery. Ze bieden  een zeer verscheiden kaart van snacks en tearoom aan. Hun stokpaardje zijn hun verschillende kaasplanken, al dan niet gelinkt aan een?

Lees meer
Restaurant

Brasserie 14-18

Brasserie 14-18 is een gezellige brasserie in Passendale. De ideale plaats om even te verpozen in een aangenaam en warm interieur. Aanbod In de brasserie zit je goed voor een aperitief met hapjes, een snelle lunch of een uitgebreid diner. Op het menu staan voornamelijk gerechten uit de traditionele Frans-Belgische?

Lees meer

De Polygone

De naam de Polygone werd gekozen door haar dichte ligging bij het Polygoonbos, een 92ha grootte groene long in Zonnebeke. Polygoon verwijst naar het bovenaanzicht van het bos dat historisch 8 duidelijke hoeken had. Een ideale bestemming voor een uitstap. Na een heerlijke fietstocht of wandeltocht kan u verpozen en?

Lees meer
Eten

De Merlijn

Een restaurant om u tegen te zeggen in een prachtige groene omgeving. Van ontvangst over bediening, voor -en hoofdgerecht naar dessert, alles verfijnd en ruim voldoende. Prijs/kwaliteit van de Merlijn is uitstekend en de huiswijn is zeer lekker. Verhalenkamer en orangerie Verhalenkamer Merlijn: het gezellige huiskamergevoel in de 'verhalenkamer', met?

Lees meer
zonnebeke-grafisch-element-zon.png
zonnebeke-grafisch-element-beek.png
zonnebeke-grafisch-element-zon.png