Verfijn jouw zoekopdracht

Filters
Type
Locatie
Capaciteit
Openingsuren
Faciliteiten
Kinderen
Feestzaal

De Passchhoeve

De Passchhoeve is een authentieke driehoekshoeve, een volledig gerestaureerde hoeve in Passendale waar je kan genieten in de natuur. Rustgevende locatie Het open landschap zorgt voor de nodige rust en eenheid met de natuur. Kinderen kunnen op een veilige manier naar hartelust spelen en plezier maken. Een gezellig samen zijn?

Lees meer

Tivoli

Tivoli is een gezellige kindvriendelijke feestzaal, gelegen in het mooie en gemoedelijke dorp Geluveld. De gastvrijheid van Josette en Marnick, gecombineerd met hun heerlijke keuken, zijn een verrassing voor iedere levensgenieter. Feestzaal Feestzaal ter beschikking voor onder meer: recepties, communies, babyborrels, rouwmaaltijden (enkel op zaterdag). Praktische informatie Capaciteit: vanaf 10 personen?

Lees meer
Feestzaal

't Westgoet

Polyvalente ruimtes ’t Westgoet stelt meerdere polyvalente ruimtes ter beschikking voor allerlei gelegenheden (privé of professioneel, vrije tijd of seminaries) en speelt creatief in op de evenementen en activiteiten. Receptiezaal (geschikt voor 150 personen in receptiestijl of 90 al zittend) Strozolder (150 m² en beschikt over vloerverwarming) Hooizolder (90 m²?

Lees meer

Edelweiss

Lees meer

Hof Ter Heulebeke

Hof Ter Heulebeke is een pittoresk domein gelegen in een oase van rust en biedt u een totale catering van meubilair, tenten, keuken en personeel, kortom, alles voor een feest zonder zorgen. Feestzaal - traiteur & catering Grote tuin, privaat parkeerterrein en prijzen naar ieders beurs. De feestzalen zijn stijlvol en gezellig ingericht,?

Lees meer
Eten

De Koklikoo

Bistro, tearoom en feestzaal De bistro/theehuis met beperkte kaart is gelegen in het Kasteelpark van Zonnebeke net naast het Passchendaele Museum. Je kan er terecht voor heerlijke diners, wijnen voor fijnproevers, ... kortom de meest verfijnde delicatessen allemaal à la minute vers bereid. Coquelicot Koklikoo staat voor het Franse woord "Coquelicot", wat Klaproos-papaver betekent. Men besloot?

Lees meer
Café

CU-BAR

CU-BAR is een gezellig café gevestigd in Beselare in Cubaanse stijl. Je kan er genieten van een hapje en een drankje. Er komt geregeld een DJ of artiest langs, kom dan zeker genieten van de muzikale deuntjes en dansen maar! Praktische informatie Capaciteit: 50 & 50 terras

Lees meer
Eten

D'Oude Timmerie

Taverne - feestzalen & café Taverne, feestzaal "d'Oude Timmerie" te Zonnebeke is gekend voor zijn fijne keuken, gezellig terras, gezellig kader en ambiance café. Er zijn twee feestzalen voor 80 en 60 personen. Feestzalen De feestzalen kunnen gebruikt worden voor eendere welke gelegenheid zoals familiefeestjes, communiefeesten, verjaardags- feestjes, vrijgezellenfuif, bedrijfsfeestjes, geboorteborrels, tuinfeestjes?

Lees meer

Spoorlijn 64

Onze troeven: Gezellig dorpskaffee met terras, uitgebreide drankenkaart met democratische prijzen. Gelegen in het centrum van Zonnebeke. Langs verschillende fietsroutes, wandellussen en op een boogscheut van het park en het MMP 1917 museum. Er is een oplaadpunt voor elektrische fietsen beschikbaar. Zaaltje beschikbaar voor allerhande activiteiten van 15 tot 75 personen, altijd open voor groepen na reservatie. Een gepersonaliseerde?

Lees meer
Eten

't Nonnebos

’t Nonnebos is een magische plek voor jong en oud. Weer of geen weer, er valt altijd iets te beleven. Je komt hier om uit te blazen na een stevige boswandeling, terwijl je kinderen ravotten in onze binnenspeeltuin. Schijnt het zonnetje? Nestel je dan op ons gezellig terras en geniet van een natje en een?

Lees meer

't Gildenhof

't Gildenhof is een café in Zandvoorde. Praktische informatie Capaciteit: 30 & 20 terras - bussen welkom

Lees meer

Waterfields

De voormalige Hazeboshoeve wordt tijdens de Eerste Wereldoorlog door de geallieerden herbenoemd tot Waterfields omdat de Ravebeekvallei overstroomde door aanhoudende beschietingen en de vallei zo tot een moeras werd herschapen. De hoeve behield na wederopbouw deze naam, momenteel kun je hier ook een feestzaal in vinden. Praktische informatie Capaciteit: 160?

Lees meer

De Oude Kaasmakerij

Brasserie - Feestzaal en een zonnig terras De brasserie De Oude Kaasmakerij is een ideale locatie om even halt te houden. Het ligt dichtbij Tyne Cot Cemetery. Ze bieden  een zeer verscheiden kaart van snacks en tearoom aan. Hun stokpaardje zijn hun verschillende kaasplanken, al dan niet gelinkt aan een?

Lees meer
Wijngaard

Wijndomein Den Nachtegael

Den Nachtegael verrijkt toeristisch Zonnebeke. Niet alleen op het domein zelf is van alles te beleven, ook de activiteiten in de buurt kunnen wijnliefhebbers en levensgenieters bekoren. De natuurrijke omgeving nodigt uit om stil te genieten of om de vele historische hotspots zoals Tyne Cot Cemetery, het Passchendaele museum of?

Lees meer
Café

In't Paradijs

Het gezellig café In ’t Paradijs herrees uit het puin van WOI en werd vanaf 1936 uitgebaat door Jules Lepère en Maria Demeyere. De jongste zoon Robert nam in 1951 samen met vrouw Paula Allerweireld het café over. Paula hield het café meer dan 60 jaar open tot aan haar?

Lees meer
Feestzaal

Le Plat Plays

Een sfeervolle landelijke locatie voor feesten en evenementen: zowel binnen de privé sfeer als voor professionele doeleinden. Met een keuken die een veelzijdig verhaal vertelt van verfijnde smaken en geuren; heerlijke gerechten gemaakt van lokale en eerlijke producten, met zorg op het bord geschikt. Je kan niet alleen rekenen op een verfijnde gastronomische?

Lees meer
zonnebeke-grafisch-element-zon.png
zonnebeke-grafisch-element-beek.png
zonnebeke-grafisch-element-zon.png