De leukste uitstap voor het hele gezin? Bellewaerde Park natuurlijk! Je gilt er van plezier op de tofste familie-attracties. Maar dat niet alleen! Kijk ook verwonderd naar de exotische dieren en ontspan in de prachtige natuur.

Attracties

Of je nu piepjong, stokoud, of iets daartussen bent: iedereen beleeft plezier in Bellewaerde Park! Spetter erop los in de waterattracties, roetsj omhoog en omlaag op de familycoasters, en geniet van alle familie-attracties. Avontuur en plezier voor groot en klein!

Exotische dieren

Bellewaerde is zoveel meer dan een attractiepark. Je zal versteld staan van de exotische dierenboel die er zijn thuis heeft. Van aap tot zebra, alle dieren zijn bizon-der! Brul van spanning bij de leeuwen en Amoertijgers en steek je nek uit bij de giraffen. En pas op, laat je niet op het verkeerde been zetten door de flamingo’s…

Natuur

Na al die spannende belevenissen, wil je graag even op adem komen. Gelukkig is Bellewaerde Park ook een zalige plek om te relaxen. Wandel door het uitgestrekte park met bloemenperken en fonteintjes en geniet van al het groen. Mis ook zeker dé parel van het park niet: het bloemenkasteel met meer dan 200.000 kleurrijke zomerbloemen!

Combitickets

Combineer Bellewaerde en het Passchendaele Museum met een voordeeltarief!

Adresgegevens

Meenseweg 497
8902 Ieper
België

0032 (0)57 46 86 86
[email protected]
www.bellewaerde.be

Faciliteiten

  • Zonnebeke
  • Kids & Family
  • Drinkgelegenheid
  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Toilet

In de buurt

zonnebeke-grafisch-element-zon.png
zonnebeke-grafisch-element-beek.png
zonnebeke-grafisch-element-zon.png