Beleef het hele jaar door waterpret met het hele gezin in Bellewaerde Aquapark! Grote en kleine bengels gillen van plezier in de geweldige speelzones en op de spectaculaire glijbanen. Ondertussen kunnen de ouders relaxen in de vele jacuzzi’s of ligzones. En dat allemaal in een tropische, groene oase met een heerlijke temperatuur van 34°C!

Waterglijbanen

Jong én oud: iedereen is verzot op de waterglijbanen in Bellewaerde Aquapark. Ga met het hele gezin in de Aquaventure! Stap in een grote band en laat je wel 117 meter lang meevoeren, tot je plots in openlucht op een gigantisch blad terechtkomt. Roetsj daarna roetsj van de Maxi Splash, geniet je van de kleuren in de Regenboog en race om ter snelst van de Splash Clash.

Trek je er graag op uit? Dan is de rivier Jungle Expedition wat voor jou! In een drijfband dobber je door het hele park. Onderweg beleef je de tijd van je leven: je ontdekt leuke watereffecten, mooie tropische vissen en een mysterieuze grot met een heuse klimmuur. In de speelzones ga je de strijd aan met supercoole waterpistolen. Dolle pret voor klein en groot!

Ontspanning

Wie graag wil ontspannen, kan erop los bubbelen in een van de heerlijke jacuzzi’s. In de Secret Cave is er zelfs een meterslange bubbelbank! Liever even zen worden op het droge? Vergeet al je zorgen in een van de vele ligzones. Op zonnige dagen kan je zelfs heerlijk wegdromen op de outdoor ligweide!

Adresgegevens

Meenseweg 497
8902 Ieper
België

0032 (0)57 46 86 86
[email protected]
www.bellewaerde.be

Faciliteiten

  • Kids & Family
  • Drinkgelegenheid
  • Toilet

In de buurt

Bellewaerde Geschatte afstand: 0.16 Km
Cryer Farm Geschatte afstand: 1.26 Km
Mission Polygon Wood Geschatte afstand: 2.16 Km
zonnebeke-grafisch-element-zon.png
zonnebeke-grafisch-element-beek.png
zonnebeke-grafisch-element-zon.png