Verfijn jouw zoekopdracht

Filters
Algemeen
Type
Locatie
Faciliteiten
Crossen door de Bossen 2

Crossen door de bossen met Jaek en Nink

  Fietsen met Jaek en Nink is het ideale gezinsuitstapje. Deze fietsroute is helemaal op maat gemaakt voor kinderen. Deze bewegwijzerde route is 29 km lang en loopt van Ieper naar Zonnebeke. Tijdens de route is er heel wat te doen. Fiets langs tal van monumenten en landschapssites, ontspan in?

Lees meer
Vredesfietsroute Zonnebeke 1

Vredesfietsroute

De Eerste Wereldoorlog zette de Westhoek in vuur en vlam, maar de wederopbouw ging razendsnel. Toch verdwenen niet alle littekens in het landschap. De vernieuwde Vredesfietsroute laat je het vroegere front van de Eerste Wereldoorlog op de Ieperboog verkennen. De 45 km lange route gidst je langs WOI-sites, prachtige natuur?

Lees meer
Duitse Commandobunker Zandvoorde

Pionier fietsroute

Langs deze fietsroute ontdek je meer over het Duitse verhaal. De route loopt door een minder bekend, maar daarom niet minder belangrijk oorlogslandschap. De vele sporen van de Duitse aanwezigheid die vandaag nog overal terug te vinden zijn, fiets je niet zomaar voorbij. Op een aangename manier kan je het?

Lees meer
Mountainbiken in Zonnebeke

Mountainbikeroute Gustave Bourgois

De Mountainbikeroute Gustave Bourgois bestaat uit 3 lussen, die samen goed zijn voor 40 km. De route sluit aan op MTB Ieper. We starten aan de sporthal te Beselare, klimmen richting kerk en volgen links richting Geluveld – Kruiseke. De vijf landelijke gemeenten De mountainbikeroute neemt onze vijf landelijke gemeenten onder?

Lees meer

The Legacy fietsroute

De fietsroute laat je kennismaken met het monumentale erfgoed van de Slag bij Passendale. De route start aan de Dienst voor Toerisme Zonnebeke. Ze doorkruist het glooiende landschap en voert je langs verschillende WOI-sites en andere hotspots van de streek. Zo ontdek je onder andere Tyne Cot Cemetery, Crest Farm,?

Lees meer
Fietsen huren Zonnebeke

Locaties om een fiets te huren

Zonnebeke is de perfecte streek om met de fiets te verkennen. Mocht je geen fiets bij je hebben, dan kennen we enkele adresjes waar ze je met veel plezier verder helpen: Verhuurder Straat Gemeente Contact Rijwielen Tillo Martin Ommegang Zuid 1 8840 Westrozebeke +32 (0)51 78 04 90 Fietsverhuur Camping?

Lees meer
zonnebeke-grafisch-element-zon.png
zonnebeke-grafisch-element-beek.png
zonnebeke-grafisch-element-zon.png