Verfijn jouw zoekopdracht

Filters
Algemeen
Type
Locatie
Faciliteiten
Go Carts Passendale

Go-carts: Casa D&N

De omgeving verkennen met een go-cart? Dat is zeker mogelijk! Casa D&N biedt go-carts aan voor individuen en groepen. Zo kan je de streek op een rustige en unieke manier verkennen. Ken je de omgeving niet goed? Geen probleem! Dorine en Nico geven je tal van tips over mogelijke routes?

Lees meer
Verdwenen steen van Zonnedaele

Familiezoektocht: de verdwenen steen van Zonnedaele

Familiezoektocht Al sinds de tijd van de Romeinen werd Zonnebeke beschouwd als een ideale plaats voor een dorp. In de vroege middeleeuwen bouwde men er zelfs een abdij. Het park was eigendom van de abdij en zorgde voor voedsel en inkomsten. Naast de abdij stond het kasteel van een befaamde?

Lees meer
Wandelen in Beselare

Beselare Heksendorp - verhalen voor onderweg

Met de wandelroute “Beselare Heksendorp” wandel je door het behekste Beselare en zie je alle hotspots van het dorp. Een combinatie van folklore, architectuur en hekserij geeft je een goed beeld van het belang van de heksen in Beselare. Toerisme Zonnebeke heeft ook nog een andere wandelroute uitgestippeld waarbij de?

Lees meer
Alpaca adventure Zonnebeke

Alpaca Adventure

Heerlijk ontspannen met uw familie of vrienden?  Een glimlach toveren op het gezicht van uw kinderen?  Het kan met Alpaca Adventure. Op de boerderij ga je op ontdekking op het 10.000 m2 groot domein en geniet je van een oase van rust. Tearoom Centraal ligt de tearoom waar je terecht kan?

Lees meer
Avonturenpad

Avonturenpad

Het Avonturenpad laat kinderen en volwassenen het Kasteeldomein van Zonnebeke en zijn ‘natuurlijk spellandschap’ ontdekken. Stapstammen, wandelbrugjes en bomen brengen je telkens op een iets hoger gelegen uitkijkplatform. Ravotten, klimmen, spelen … en ondertussen genieten van de prachtige natuur. Download de wandelkaart  en volg de blauwe route. Het spellandschap werd?

Lees meer
Logo Bellewaerde

Bellewaerde

De leukste uitstap voor het hele gezin? Bellewaerde Park natuurlijk! Je gilt er van plezier op de tofste familie-attracties. Maar dat niet alleen! Kijk ook verwonderd naar de exotische dieren en ontspan in de prachtige natuur. Attracties Of je nu piepjong, stokoud, of iets daartussen bent: iedereen beleeft plezier in?

Lees meer

Bellewaerde Aquapark

Beleef het hele jaar door waterpret met het hele gezin in Bellewaerde Aquapark! Grote en kleine bengels gillen van plezier in de geweldige speelzones en op de spectaculaire glijbanen. Ondertussen kunnen de ouders relaxen in de vele jacuzzi’s of ligzones. En dat allemaal in een tropische, groene oase met een?

Lees meer
Passchendaele Museum Zonnebeke

Op stap met Lisa, Louis en Maurice

In het Passchendaele Museum kunnen kinderen op sleeptouw genomen worden door Lisa, haar neefje Louis en het museumratje Maurice. Lisa en Louis bezoeken hun opa, die in het kasteel van Zonnebeke allerlei voorwerpen uit WO I verzamelt. Met een luisterspel, plooikaart en leuke opdrachten leren de kinderen spelenderwijs meer over?

Lees meer
Vrouw zoekt man in de Gasthuisbossen

Familiezoektocht: vrouw zoekt man in de Gasthuisbossen

Kaat, de zwarte specht, heeft alle hoop verloren. Ze wil zo graag de liefde van haar leven vinden en een eigen nestje eieren hebben. Maar in de wijde omgeving van de Gasthuisbossen is er geen mannetjes specht te vinden… Als de man haar niet vindt, dan zoekt zij wel. Help?

Lees meer
t verzet escaperoom Zonnebeke Beselare

Escaperooms Beselare

Twee buren in Beselare hebben de handen in elkaar geslagen en twee escaperooms ontwikkeld. Ze hebben zich hiervoor geïnspireerd op het Heksenpatrimonium van Beselare en haar WOI-erfgoed. De buren hebben twee prachtige verhaallijnen uitgewerkt die elk uitdagingen en avontuur met zich meebrengen! Werk samen als team, los snel de talrijke?

Lees meer
Kaasworkshop Zonnebeke

Kaasworkshop

Heb je er al altijd van gedroomd om ooit je eigen kaas te maken? Dan is dit je kans! Tijdens deze leuke, interactieve workshop leert een kaasmeester je alle geheimen van dit ambacht. Stap voor stap transformeer je samen met je groepje verse melk in kaas. Ondertussen leer je over?

Lees meer
afbeelding_gastronomische_wijnsafari

De gastronomische Wijnsafari

ONTDEK DE CULINAIRE GENEUGTEN VAN DE WESTHOEK IN STIJL! Hou je van bijzondere cool climate wijnen? Van heerlijke Westhoek-gastronomie? Én heb je zin in een avontuurlijke dagbeleving? D'Antoniusscooters, Wijndomein Ravenstein en WijnResto Merlijn slaan de handen in elkaar en hebben voor groepen een avontuurlijke en culinaire wijnbeleving in elkaar gestoken.?

Lees meer
Minigolf Oude Kaasmakerij

Minigolf De Oude Kaasmakerij

Op zoek naar een leuke activiteit voor jong en oud? Ga dan minigolven bij De Oude Kaasmakerij! In mei 2018 heeft De Oude Kaasmakerij een uniek minigolfterrein aangelegd met maar liefst 18 verschillende banen! Elke golfbaan is voorzien van een ander obstakel voor optimaal speelplezier. Het terrein is ingekleed met?

Lees meer
Passchendaele Museum Zonnebeke

Passchendaele Museum

Het Passchendaele Museum brengt op een aangrijpende en aanschouwelijke manier het historische verhaal van de Eerste Wereldoorlog. In het museum wordt vooral de Slag bij Passendale uitgelicht. De Slag bij Passendale uit 1917 staat bekend als een van de gruwelijkste veldslagen uit de Eerste Wereldoorlog. Er vielen bijna 600.000 slachtoffers?

Lees meer
Oude Kaasmakerij Passendale

De Oude Kaasmakerij

Ontdek kaas op diverse manieren Ergens in de Vlaamse velden vind je Sint-Jozef, een kaasmakerij uit het interbellum. De Oude Kaasmakerij is een prachtig stukje erfgoed waar de rijke traditie van het kaasmaken op een boeiende en interactieve manier opnieuw tot leven gebracht wordt. Een bezoek aan Sint-Jozef leert je?

Lees meer
zonnebeke-grafisch-element-zon.png
zonnebeke-grafisch-element-beek.png
zonnebeke-grafisch-element-zon.png