Verfijn jouw zoekopdracht

Filters
Algemeen
Type
Gezelschap
Locatie
Faciliteiten
Kinderen
Polygoonbos Zonnebeke

Polygoonbos (Polygon Wood)

Het Polygoonbos, of Doelbos, ligt op de Midden-West-Vlaamse heuvelrug. Het is een paradijs voor mens en dier, jong en oud. Jij kan er heerlijk wandelen in de prachtige natuur en de kinderen kunnen er ravotten in de speelzone. Dit bos is ook dé place-to-be om heel wat dieren te spotten:?

Lees meer
Go Carts Passendale

Go-carts: Casa D&N

De omgeving verkennen met een go-cart? Dat is zeker mogelijk! Casa D&N biedt go-carts aan voor individuen en groepen. Zo kan je de streek op een rustige en unieke manier verkennen. Ken je de omgeving niet goed? Geen probleem! Dorine en Nico geven je tal van tips over mogelijke routes?

Lees meer
Kaasworkshop Zonnebeke

Kaasworkshop

Heb je er al altijd van gedroomd om ooit je eigen kaas te maken? Dan is dit je kans! Tijdens deze leuke, interactieve workshop leert een kaasmeester je alle geheimen van dit ambacht. Stap voor stap transformeer je samen met je groepje verse melk in kaas. Ondertussen leer je over?

Lees meer
Polygon Wood Cemetery

Mission Polygon Wood

'Mission Polygon Wood' is een interactief spel voor leerlingen om ze te laten kennismaken met de geschiedenis van WO I. Het spel combineert persoonlijke verhalen van gesneuvelde soldaten met doe-opdrachten in het Polygoonbos. Een wandeling met een missie In het Polygoonbos is het de bedoeling dat de groep via vier?

Lees meer
Wandelen in Beselare

Beselare Heksendorp - verhalen voor onderweg

Met de wandelroute “Beselare Heksendorp” wandel je door het behekste Beselare en zie je alle hotspots van het dorp. Een combinatie van folklore, architectuur en hekserij geeft je een goed beeld van het belang van de heksen in Beselare. Toerisme Zonnebeke heeft ook nog een andere wandelroute uitgestippeld waarbij de?

Lees meer
Avonturenpad

Avonturenpad

Het Avonturenpad laat kinderen en volwassenen het Kasteeldomein van Zonnebeke en zijn ‘natuurlijk spellandschap’ ontdekken. Stapstammen, wandelbrugjes en bomen brengen je telkens op een iets hoger gelegen uitkijkplatform. Ravotten, klimmen, spelen … en ondertussen genieten van de prachtige natuur. Download de wandelkaart  en volg de blauwe route. Het spellandschap werd?

Lees meer
Oude Kaasmakerij Passendale

De Oude Kaasmakerij

Ontdek kaas op diverse manieren Ergens in de Vlaamse velden vind je Sint-Jozef, een kaasmakerij uit het interbellum. De Oude Kaasmakerij is een prachtig stukje erfgoed waar de rijke traditie van het kaasmaken op een boeiende en interactieve manier opnieuw tot leven gebracht wordt. Een bezoek aan Sint-Jozef leert je?

Lees meer
Speuren naar Sporen in het Polygoonbos

Familiezoektocht: mysterie in het polygoonbos

Boswachter Eric zag vanmorgen tijdens zijn dagelijkse ronde een vos met een felrode snuit. Het leek wel bloed! De boswachter besluit op pad te gaan om uit te zoeken of er bosdieren gewond zijn. Help jij hem daarbij? Door middel van verrassende mysteries, plezante doe-opdrachten en leuke weetjes kan jij?

Lees meer
t verzet escaperoom Zonnebeke Beselare

Escaperooms Beselare

Twee buren in Beselare hebben de handen in elkaar geslagen en twee escaperooms ontwikkeld. Ze hebben zich hiervoor geïnspireerd op het Heksenpatrimonium van Beselare en haar WOI-erfgoed. De buren hebben twee prachtige verhaallijnen uitgewerkt die elk uitdagingen en avontuur met zich meebrengen! Werk samen als team, los snel de talrijke?

Lees meer
Verdwenen steen van Zonnedaele

Familiezoektocht: de verdwenen steen van Zonnedaele

Familiezoektocht Al sinds de tijd van de Romeinen werd Zonnebeke beschouwd als een ideale plaats voor een dorp. In de vroege middeleeuwen bouwde men er zelfs een abdij. Het park was eigendom van de abdij en zorgde voor voedsel en inkomsten. Naast de abdij stond het kasteel van een befaamde?

Lees meer
Minigolf Oude Kaasmakerij

Minigolf De Oude Kaasmakerij

Op zoek naar een leuke activiteit voor jong en oud? Ga dan minigolven bij De Oude Kaasmakerij! In mei 2018 heeft De Oude Kaasmakerij een uniek minigolfterrein aangelegd met maar liefst 18 verschillende banen! Elke golfbaan is voorzien van een ander obstakel voor optimaal speelplezier. Het terrein is ingekleed met?

Lees meer
Logo Bellewaerde

Bellewaerde

De leukste uitstap voor het hele gezin? Bellewaerde Park natuurlijk! Je gilt er van plezier op de tofste familie-attracties. Maar dat niet alleen! Kijk ook verwonderd naar de exotische dieren en ontspan in de prachtige natuur. Attracties Of je nu piepjong, stokoud, of iets daartussen bent: iedereen beleeft plezier in?

Lees meer

Bellewaerde Aquapark

Beleef het hele jaar door waterpret met het hele gezin in Bellewaerde Aquapark! Grote en kleine bengels gillen van plezier in de geweldige speelzones en op de spectaculaire glijbanen. Ondertussen kunnen de ouders relaxen in de vele jacuzzi’s of ligzones. En dat allemaal in een tropische, groene oase met een?

Lees meer
Vrouw zoekt man in de Gasthuisbossen

Familiezoektocht: vrouw zoekt man in de Gasthuisbossen

Kaat, de zwarte specht, heeft alle hoop verloren. Ze wil zo graag de liefde van haar leven vinden en een eigen nestje eieren hebben. Maar in de wijde omgeving van de Gasthuisbossen is er geen mannetjes specht te vinden… Als de man haar niet vindt, dan zoekt zij wel. Help?

Lees meer
Lowies Magische Heksenpad

Lowies Magische Heksenpad

Lowies Magische Heksenpad is een betoverende wandelroute van ongeveer 5 km lang. De route neemt je mee door het adembenemende Reutel- en Polygoonbos. Volg het pad en ontmoet de tien Beselaarse heksen. Laat je intussen verrassen door de magische schoonheid van de natuur. Onderweg kom je een aantal QR-codes tegen.?

Lees meer
zonnebeke-grafisch-element-zon.png
zonnebeke-grafisch-element-beek.png
zonnebeke-grafisch-element-zon.png