Dienst voor toerisme Zonnebeke

Contact

Dienst voor Toerisme Zonnebeke

Berten Pilstraat 5A

B-8980 Zonnebeke

T 0032 (0) 51 77 04 41 of via [email protected]

-> Uitzonderlijk gesloten op dinsdagnamiddag 10.01.2023

Route

Met het openbaar vervoer

Je neemt de trein tot Ieper, waarna je de bus neemt met lijn nummer 94 (Ieper – Passendale – Roeselare). Je stapt af aan de halte Zonnebeke ‘Plaats’. Deze halte is gelegen in hartje Zonnebeke. Het museum en de dienst toerisme kan je vinden in het centraal gelegen kasteeldomein.

Met het eigen vervoer

Vanuit Kortrijk rij je op de A19 richting Ieper, waar je ‘afrit 4’ (Ieper – Heuvelland – Zillebeke) neemt. Op het einde van deze afrit ga je naar rechts tot aan de eerstvolgende rotonde waar je de eerste afslag richting Zonnebeke (Ieperstraat) neemt.

Na ongeveer 200m in de Ieperstraat sla je rechts de Berten Pilstraat in, daar kan je parkeren op één van de twee voorziene parkings.

Met de fiets

De dienst voor toerisme is goed bereikbaar met de fiets vanuit alle deelgemeenten. De Stroroute of Spoorlijn 64 is een groene fietsas tussen Ieper en Roeselare en brengt je zowaar tot op 300 m van het centrum.

Vanop deze route sla je af aan de Langemarkstraat, ter hoogte van het café Spoorlijn 64 en fiets je richting de kerk van Zonnebeke. Links naast de kerk fiets je het centrale gelegen kasteeldomein binnen.
De fiets parkeer je op de naast het Kasteelgebouw gelegen fietsenparking. 2 Gratis oplaadpunten zijn beschikbaar om de elektrische fiets bij te laden.

Parking auto’s

In de Berten Pilstraat zijn er ter hoogte van huisnummer 5 (Parking 1) en huisnummer 18 (Parking 2) twee ruime parkings voorzien voor auto’s. Opgelet! Parking 1 is blauwe zone! (U kan hier parkeren voor maximum 3 uur, mits het leggen van de parkeerschijf.)

Parking bussen

Er is ook een parking voor bussen voorzien. Let op! Je mag er maar maximum 30 minuten parkeren. Bussen kunnen er hun groep laten afstappen en terug ophalen. Tussenin moet de bus zich gaan parkeren in de Roeselarestraat (ter hoogte van huisnummer 29).

zonnebeke-grafisch-element-zon.png
zonnebeke-grafisch-element-beek.png
zonnebeke-grafisch-element-zon.png