Op zaterdag 2 december nodigen de KWB Geluveld, Prime Productions Zonnebeke en het Gemeentebestuur Zonnebeke je uit om tussen 16:00 uur en 22:00 uur te genieten van een betoverende muzikale kerstsfeer in Zandvoorde en Geluveld.

 

Wat staat je te wachten?

De Zandvoordeplaats wordt omgetoverd tot een knusse kerstmarkt, waar KWB Geluveld, Prime Productions, Het Dorpspunt, ’t Zunneke, Zorgzame buurten, De Straatband en vele anderen voor een warme en gezellige sfeer zorgen. Hier kun je smullen van heerlijke hapjes en drankjes terwijl je misschien wel een geschenk van de kerstman ontvangt! En wie weet kom je zelfs de Drie Koningen of een herder met schapen tegen, wat het kerstgevoel helemaal compleet maakt.

Live Muziek in de Cafés!

In de sfeervolle cafés zoals ’’t Gildenhof’ en ‘In de Lustigen Boer’ in Zandvoorde, en ‘’t Hoekske’ en ‘In ’t Paradijs’ in Geluveld, brengen getalenteerde muzikanten de beste kerstklanken ten gehore. Hier kun je genieten van de meest feestelijke muziek en de gezelligheid van de lokale cafés.

Gratis Muzikaal Treintje!

En als klap op de vuurpijl, bieden wij je een gratis muzikaal treintje aan dat je iedere 20 minuten tussen 16:00 uur en 22:00 uur naar de deelnemende cafés en de kerstmarkt in Zandvoorde brengt. Een handige en leuke manier om je tussen de locaties te verplaatsen!

Kom met je familie, vrienden en buren en laat je onderdompelen in de magie van Kerstmis. Of je nu komt voor de muziek, het eten, de gezelligheid of gewoon de sfeer; deze muzikale kersthappening belooft een onvergetelijke ervaring te worden.

Wij hopen jullie massaal te mogen verwelkomen op deze betoverende avond vol muziek en kerstvreugde!

Adresgegevens

Datum

Startdatum: 02/12/2023 16:00
Einddatum: 02/12/2023 22:00

Prijs

€ 0

Faciliteiten

    In de buurt

    Vredeslichtwandeling 2023 Geschatte afstand: 6.31 Km
    zonnebeke-grafisch-element-zon.png
    zonnebeke-grafisch-element-beek.png
    zonnebeke-grafisch-element-zon.png