Zoeken

Andere proevertjes

Nog meer proeven en ontdekken …


Vino Veritas - Wijngaard La Ferme Bleue
In Komen Ten Brielen, aan de Franse grens, bevindt zich sinds 2000 de wijngaard La Ferme Bleue. Wijnbouwer en sommelier Johan Lécluse leidt je rond op zijn wijngaard en vertelt over het verbouwen, fermenteren en bottelen van wijn. In een voormalige tabaksast proef je na het bezoek twee soorten wijn.

Praktisch
Prijs: €4,00/persoon (met een minimum van €75,00) - Reservatie en voorwaarden - reservaties@zonnebeke.be
Duur: 90 minuten
Inbegrepen: wijndegustatie
Periode: mei-oktober

 

Chocolaterie Ledoux
Tijdens de rondleiding in de chocolaterie Ledoux wordt het hele proces doorlopen, van de grondstoffen tot het afgewerkte product. Je krijgt geen stilstaande machines te zien, maar een actief atelier. Een proevertje achteraf kan natuurlijk niet ontbreken.

Praktisch
Prijs: €3,00/persoon (met een minimum van €50,00) - Reservatie en voorwaarden - reservaties@zonnebeke.be
Duur: 60 minuten
Inbegrepen: degustatie van chocolade

 

Bezoek aan de steenbakkerij Wienerberger
De Belg en zijn baksteen, het is een oud verhaal. Maar weet je ook hoe een baksteen gemaakt wordt? Door een bezoek aan de steenbakkerij van Zonnebeke kom je er alles over te weten. Je doorloopt de verschillende productieafdelingen van het bedrijf en de gids vertelt je graag hoe van klei een volwaardige baksteen wordt gemaakt.

Praktisch
Prijs 2019:  €90,00/gids met een maximum van 25 personen per gids en maximum 2 gidsen- Reservatie en voorwaarden - reservaties@zonnebeke.be
Duur: 135 minuten
Periode: tijdens de week en op zaterdagvoormiddag - maximum 50 personen - minimum leeftijd 16 jaar - niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers