Zoeken

Fotowandelzoektocht Zonnebeke 2019: ‘Kasteelpark en omgeving anders bekeken’

De Dienst voor Toerisme Zonnebeke lanceert op 13 april de 2e editie van de fotowandelzoektocht ‘Kasteelpark en omgeving anders bekeken’. Het parcours is 3 km lang. Foto’s met pijlen wijzen je de weg in het prachtige Kasteeldomein, langs de oude spoorweg en door het centrum van de gemeente. De nieuwe doorsteek van het wandelpad ‘The Legacy of Passchendaele – Tyne Cot’ maakt ook deel uit van het parcours.

Aan de wedstrijd is een online prijsvraag verbonden. Op de website van de Dienst voor Toerisme staat een ludiek filmpje waarin Sefa Bubbels de hoofdrol speelt, dit naar aanleiding van de 46e Heksenstoet op 28 juli. Het filmpje werd opgenomen tijdens de Zonnebatjes van 3 juni 2018. Deelnemers moeten raden hoeveel maal Sefa tussen 16 en 17 uur gekust werd. Uiteraard zijn niet alle kussen te zien in het filmpje.

De zoektocht is vanaf 13 april te verkrijgen bij de Dienst voor Toerisme Zonnebeke en verschillende lokale horecazaken. De formulieren worden gratis verspreid, maar bij afgifte van de antwoordstrook wordt een bijdrage van €1 gevraagd. De eerste tien winnaars ontvangen een prijs. De prijzenpot bestaat uit een reeks Zonnebonnen en geschenkmanden met streekproducten. De hoofdprijs is een Zonnebon te waarde van €120. De zoektocht loopt tot en met 15 september. De prijsuitreiking vindt plaats op 4 oktober om 19.30 uur in De Polygone Vallei.

Meer info: toerisme@zonnebeke.be