Zoeken

Uniek in de streek: Zonnebeke verwelkomt de KNOKKE ZOUTE RALLY®

ZONNEBEKE MAAKT ZICH OP VOOR PRESTIGIEUS OLDTIMEREVENT

Liefhebber van unieke wagens? Dan hebben we goed nieuws! Zonnebeke heeft de eer om de prestigieuze Knokke Zoute Rally te mogen ontvangen in het kasteelpark. Benieuwd om deze blinkende raspaarden te bewonderen in onze mooie groene long in hartje Zonnebeke? Hou alvast vrijdag 7 oktober vrij in je agenda want het belooft een indrukwekkende doorgang te worden.

De ZOUTE RALLY® by Chubb 2016 is een uniek event voor wagens die voor het eerst ingeschreven werden tussen 1920 en 1965. Een prachtige selectie van 195 wagens neemt deel aan dit prestigieus oldertimerevenement. Zowel de start als de aankomst liggen in Het Zoute. Het parcours van de rally loopt over de mooiste polderroutes in Vlaanderen en Nederland en Zonnebeke mag zich dit jaar bij de gelukkigen prijzen!

Naar aanleiding van de herdenking van de Eerste Wereldoorlog rijdt de ZOUTE RALLY® by Chubb op vrijdag doorheen Flanders Fields. Tijdens de stop aan het Memorial Museum Passchendaele 1917 in Zonnebeke kun je in het kasteelparkpark genieten van de flanerende classic cars. Een bijzondere ervaring op een historische locatie!

Praktisch

De exclusieve wagens komen langzaam toe in het kasteelpark van Zonnebeke tussen 11.15 en 13.45 uur. Hun vertrek staat gepland tussen 12.30 en 14.45 uur. De wagens maken hun intrede via de poort langs de Ieperstraat, ze parkeren in het park en daar kan je ze komen bewonderen.

Ook bestaat de mogelijkheid om dit evenement als VIP bij te wonen.

[vrijdag 7 oktober | vanaf  11.15 uur | kasteeldomein Zonnebeke]

Meer informatie vindt u op www.zoutegrandprix.be