Zoeken

Uitnodiging fotomoment “Zandvoorde op z’n Zondags”,

Beste

De gemeente Zonnebeke en het Regionaal Landschap West-Vlaamse Heuvels nodigen u graag uit op dinsdag 21 juni om 18.00u voor een fotomoment rond “Zandvoorde op z’n Zondags”, een jaarlijks terugkerend fiets- en wandelfeest in het mooie landschap van de Westhoek. We nemen een foto met alle organisatoren letterlijk ingekaderd met zicht op het mooie landschap van Zandvoorde, een principe dat we toepassen tijdens Zandvoorde op z’n Zondags zelf, waar we de mooiste plekjes in de omgeving letterlijk inkaderen. Zandvoorde op z’n Zondags vindt plaats op 10 juli. Een persbericht kunt u hieronder lezen.

Waar: Zandvoordeplaats 36, Zandvoorde

Wanneer: dinsdag 21 juni om 18.00u.

Persbericht Zandvoorde op z’n Zondags

Zondag 10 juli strijkt “Dorp op z’n Zondags” neer in Zandvoorde. De gratis wandel- en fietshappening kadert naar aanleiding van Vlaanderen Feest! de mooiste erfgoed-, en natuurplekjes verscholen in Zandvoorde in. Starten kan aan de Zandvoordeplaats in Zandvoorde.

Avontuur voor groot en klein

Gezinnen met kinderen kunnen van 13.30 tot 16.30 uur een avonturentocht van 4,5 km maken richting Zandvoordebos. Ze klimmen in bomen, gaan op stap in de kaboutertuin en rijden mee met de taxitrein. Daarnaast brengt een fietstocht van 17 km fietsers langsheen het ingekaderde landschap van Zandvoorde. Starten kan tussen 13.30 en 16.30 uur. Wie wil meewandelen met een gids kan starten om 14.30 of 16.00 uur.   

Concerten

Het wordt ook een muzikale topdag in Zandvoorde. Aansluitend aan de eucharistieviering brengt het West-Vlaams Accordeonorkest een optreden. Daarnaast zijn er de hele dag door op tal van verrassende plekjes binnen en buiten aperitiefconcerten, koffieconcerten en avondconcerten.

Kidsproof

Naast het avonturenparcours in de namiddag, is Zandvoorde al in de voormiddag the place to be voor kinderen tijdens de kinderrommelmarkt van 10.00 tot 12.00 uur. Vanaf 16.00 uur is er ook een workshop panavoetbal en heel wat randanimatie. De middag wordt afgesloten met de prijsuitreiking van de zoektocht. Dit is een organisatie van het Regionaal Landschap West-Vlaamse Heuvels en gemeente Zonnebeke, i.s.m. diverse partners. Meer info op www.rlwh.be, de Facebookpagina Regionale Landschappen Westhoek, nele.saint-germain@rlwh.be of via 0471 42 22 09.

-

Noot aan de redactie: meer info via Nele Saint-Germain, medewerker communicatie Regionaal Landschap West-Vlaamse Heuvels, 057 23 08 47, 0471 42 22 09, nele.saint-germain@rlwh.be . De foto’s in bijlage mogen gebruikt worden. – dienst vrije tijd en welzijn – 051 48 00 61

--

Alvast bedankt.