Zoeken

Op de heksenbezem door Beselare … met Jaek en Nink

Tijdens de zomermaanden nemen de Westhoek K(a)D(ee) ambassadeurs, Jaek en Nink, jullie mee ‘up toer’ door de Westhoek! Op dinsdag 25 juli houden ze met de KD-stand halt in Beselare, dat terug in de ban is van de heksen. In aanloop naar de Heksenstoet op zondag 30 juli is er een aanbod uitgewerkt op maat van gezinnen met kinderen. Geniet samen van de wandeling, fantasierijke verhalen en leuke opdrachten. De inwoners van Beselare kleden de straten gedurende die periode aan met prachtige en grappige heksentaferelen, wat zeker voor een unieke ervaring zorgt.

Zet je schrap voor een magische tocht vol avontuur en betovering! De zoektocht naar de magische kruiden voor een toverdrankje houdt kinderen van 6 tot 12 jaar in de ban. Wat staat er op het programma? Er wordt een heksenhoedje gemaakt en de kinderen worden geschminkt door de professionele grimeurs van de Heksenstoet. Vervolgens voeren ze, op een begeleide tocht doorheen Beselare, een aantal opdrachten uit. Soms met een knipoog of een sappig verhaal, soms magisch en mysterieus, maar altijd vervuld van beleving.

Afspraak op dinsdag 25 juli om 18u30 in OC De Leege Platse, Geluwestraat 10, 8980 Beselare. Deelname is volledig gratis, maar vooraf inschrijven is verplicht. Wees er vlug bij, het aantal deelnemers is beperkt!

Dit programma met Jaek en Nink is een samenwerking tussen de Dienst voor Toerisme Zonnebeke, vzw Heksenstoet Beselare en Westtoer/Toerisme Westhoek. 

Meer info en inschrijven:
Dienst voor Toerisme Zonnebeke, Berten Pilstraat 5/A, 8980 Zonnebeke
051 77 04 41 - toerisme@zonnebeke.be
Na inschrijving wordt alle praktische info opgestuurd.