Zoeken

Zonnebeke Gegidst - Zandvoorde wandellus (5 km)

Datum
zaterdag 03 juli, 2021 van 09:00 tot 12:00

 

Zandvoorde wandellus Copyright Zonnebeke

Zandvoorde vormde een belangrijke strategische positie tijdens de Eerste Wereldoorlog door zijn hogere ligging op de Midden-West-Vlaamse Heuvelrug. Het dorp werd door het unieke zicht op de omgeving sterk verdedigd door de Duitse verdedigingslinie en werd pas tijdens het eindoffensief in 1918 bevrijd.

 

Klinkt dit interessant? Dit jaar organiseert Toerisme Zonnebeke een gegidste wandeling door de geschiedenis van Zandvoorde. Tijdens deze gegidste wandeling leer je het verhaal van het dorp tijdens WOI beter kennen door de boeiende uitleg van de gids.

 

PRAKTISCH

Thema: Zandvoorde tijdens WOI

Datum: Zaterdag 3 juli 2021

Startplaats: Marktplein Zandvoorde

               Zandvoordeplaats, 8980 Zandvoorde

Start wandeling: 09:00 – einde: 12:00

Inschrijven: inschrijven doe je via de volgende link.

Jouw inschrijving is volledig na overschrijving van € 5,00 per persoon (ouder dan 12 jaar). Dit tegen donderdag 1 juli 2021. Gebruik hier de gestructureerde mededeling die je via mail ontvangt.

 

Covid-19: De coronamaatregelen die van tel zijn op het moment dat het evenement doorgaat worden toegepast. Dit kan invloed hebben op het aantal deelnemers en zelfs op het doorgaan van het evenement. De meest correcte informatie staat bij elk evenement op www.toerismezonnebeke.be.