Zoeken

Het Bijzondere Boekenspoor

Van
zondag 04 juli, 2021 om 02:00
Tot
dinsdag 31 augustus, 2021 om 00:00

 

Het Bijzondere Boekenspoor

Ga mee op pad en volg Het Bijzondere Boekenspoor!

In ons kasteelpark houden zich sinds een paar weken 24 sporen met ‘wijze woorden’, boekenpersonages en schrijvers schuil. Helaas heeft de wind alle sporen door elkaar geblazen. Kun jij de sporen die bij elkaar horen weer bij elkaar brengen?

Laat zien dat je een uitstekende spoorzoeker en een  goeie (boeken)speurneus bent en plaats bij  alle ‘wijze woorden’ het passende personage en de passende schrijver.

Ben je tussen de 6 en 13 jaar? Geef vóór donderdag 8 september je ingevulde deelnameformulier af in de bib en maak kans op een boekenbon.

Tijdens een wandeling van zo’n 2,5 kilometer maak je kennis met 8 tekstfragmenten die tot nadenken aanzetten,  8 originele boekenpersonages en 8 schrijvers van evenveel heerlijke, bijzondere (jeugd)boeken ... en ook heel wat mysterieuze sporen die jullie misschien samen kunnen thuisbrengen.

Voor kinderen (en wellicht ook jonge ouders) een leuke manier om te ontdekken waar Disney en co de mosterd haalden, voor de iets ouderen onder ons ongetwijfeld een vleugje nostalgie. En natuurlijk kun je achteraf deze jeugdboeken ontdekken in de bibliotheek.

 

PRAKTISCH

Openbare Bibliotheek De Letterschuur

Berten Pilstraat 5 - 8980 ZONNEBEKE

bibliotheek@zonnebeke.be - 051/770158

Download hier jouw deelnameformulier.

 

Het Bijzondere Boekenspoor Traject