Zoeken

Fotowandelzoektocht Zonnebeke 2022 ‘Het Kasteeldomein anders bekeken’

Op 2 april lanceert de dienst voor toerisme de 5e editie van hun
fotowandelzoektocht. Dit jaar staat de gemeente Zonnebeke zelf in de kijker.
Wandelen, zoeken en prijzen winnen, de ideale manier voor een gezonde,
familievriendelijke en ontspannen activiteit!

Van
zaterdag 02 april, 2022 om 10:00
Tot
zondag 18 september, 2022 om 17:30
Locatie
Kasteeldomein Zonnebeke

fotowandelzoektocht-2022Fotowandelzoektocht Zonnebeke 2022 ‘Het Kasteeldomein anders bekeken’

De jaarlijkse succesvolle fotozoektocht van de dienst voor toerisme trekt dit jaar door het Kasteeldomein van Zonnebeke. De zoektocht laat je op een leuke manier het dorp, het park en de nabije woonwijk ontdekken. Misschien is dit ook een gelegenheid om een bezoek te brengen aan het museum en de kerktoren voor wie dit nog niet mocht gedaan hebben. De start is aan het Kasteeldomein. Onderweg zoek je 36 foto’s die je in de juiste volgorde moet plaatsen.

-> WIJZIGING, jammergenoeg is er een kleine wijziging in de foto's opgedoken!

Prijsvraag

Aan de wedstrijd is een online prijsvraag verbonden. Een filmpje helpt je op weg. In augustus van vorig jaar hebben vijf leden van de Kasteelvissers gedurende één uur gevist in de vijver van het Kasteelpark. Deelnemers moeten raden hoeveel vis ze samen hebben boven gehaald. Maw. How Much Is the Fish?

https://www.youtube.com/watch?v=6Rtm3JvxC_k

Praktisch

De zoektocht is vanaf 2 april te verkrijgen bij de dienst voor toerisme, verschillende lokale horecazaken of aan de blokpalen op de marktpleinen in Groot-Zonnebeke. De formulieren worden gratis verspreid, maar bij afgifte van een antwoordstrook wordt een bijdrage van 1 euro gevraagd. Er zijn tien winnaars. De prijzenpot bestaat uit een reeks Zonnebonnen en geschenkmanden met streekproducten. De hoofdprijs is een Zonnebon ter waarde van 120 euro. De zoektocht loopt tot en met 18 september. De prijsuitreiking vindt plaats op 7 oktober om 19.30 uur in OC ’t Zonnerad.

Download hier alvast jouw preview. Let wel, deze kan niet ingediend worden.