Zoeken

Fotofietszoektocht 2022 - Dwars door Dadizele en Zonnebeke

Van
woensdag 01 juni, 2022 om 01:01
Tot
vrijdag 30 september, 2022 om 23:59

Fotozoektocht

De fotofietszoektocht 2022 - Dwars door Dadizele en Zonnebeke laat je beide gemeenten op een aangename en actieve manier ontdekken. Onderweg wisselen velden, dorpen, parken en bossen elkaar af en kom je heel wat terrasjes tegen waar je gezellig iets kan drinken. Onderweg plaats je 40 foto's in de juiste volgorde.

De tocht is in totaal 47,5 km lang, maar kan via een verbindingstraject opgesplitst worden in twee kleinere deellussen van 31 km en 36 km. Je kan eender waar instappen op de fietslussen. Opgelet: op het verbindingstraject werden geen foto's genomen. 

Je kan deelnemen aan de fotofietszoektocht van 1 juni tot en met 30 september 2022. Er kan maximum 1 deelnemingsformulier per adres ingediend worden. Enkel volledig ingevulde en originele formulieren worden weerhouden. In geval van fraude worden de desbetreffende formulieren ongeldig verklaard.

Schiftingsvraag

PRAKTISCH: 

Deelnameformulieren haal je af in de diensten voor toerisme van Dadizele en Zonnebeke, of vind je terug in de blokpalen op de markpleinen van de Zonnebeekse deelgemeenten. Download hier jouw preview. Let wel, deze kan niet ingediend worden.