Zoeken

GEANNULEERD - Film in het Park: Trolls: Wereldtournée

Datum
zondag 22 augustus, 2021 van 16:30 tot 18:00

Trolls: Wereldtourn?e

In een vrolijk en kleurrijk avontuur dat hen verder brengt dan ooit tevoren doen de grappige trollen Poppy en Knoest een grote ontdekking. Ze zijn namelijk niet de enige trollen in de wereld! In Trolls 2 ontdekken ze dat hun ‘stam’ deel uitmaakt van zes verschillende Trollenstammen met zeer uiteenlopende muziekstijlen: Funk, Country, Techno, Klassiek, Pop en Rock. Hun wereld staat op het punt een stuk groter, maar vooral ook luider en muzikaler te worden.

De Rock-stam heeft namelijk het idee om alle trollen te verenigen onder één muziekstijl: die van hun! Ze reizen de hele wereld over om de magische snaren, waaraan de trollen hun muzikale krachten ontlenen, te stelen en zichzelf toe te eigenen. Ze geloven dat als ze alle snaren hebben, ze de macht over de wereld in handen hebben.

De Nederlandstalig gesproken film wordt afgespeeld op een groot ledscherm op het binnenplein tussen het kasteel, restaurant en de bibliotheek. Ter plaatse wordt er catering voorzien. Breng zelf een stoeltje of dekentje mee om in alle comfort te genieten van de filmvoorstelling.

 

PRAKTISCH

Datum: Zondag 22 augustus 2021

Locatie: Kasteeldomein Zonnebeke

             Berten Pilstraat 5B, 8980 Zonnebeke

Start film: 16.30 – einde: 18.00

Inschrijven: inschrijven doe je via de volgende link

Jouw inschrijving is volledig na overschrijving van € 2,00 per persoon (ouder dan 12 jaar). Dit tegen donderdag 8 juli 2021. Gebruik hier de gestructureerde mededeling die je via mail ontvangt.

 

Covid-19: De coronamaatregelen die van tel zijn op het moment dat het evenement doorgaat worden toegepast. Dit kan invloed hebben op het aantal deelnemers en zelfs op het doorgaan van het evenement. De meest correcte informatie staat bij elk evenement op www.toerismezonnebeke.be.