Zoeken

GEANNULEERD - Film in het Park: Huisdiergeheimen 2

Datum
zondag 11 juli, 2021 van 16:30 tot 18:00

Huisdiergeheimen 2

‘Huisdiergeheimen 2’ (2019 - animatiefilm) brengt het verhaal van de foxterriër Max die leert omgaan met de veranderingen in zijn leven. Zijn baasje heeft een kindje baby Liam, en Max wil hem kost wat kost beschermen, maar dat zorgt voor heel wat extra stress. Tot overmaat van ramp ontmoeten ze tijdens een uitstapje naar de boerderij heel wat hond-onvriendelijke koeien, vijandige vossen en een angstaanjagende kalkoen. Gelukkig kan Max rekenen op de hulp van Rooster, een ervaren boerderijhond die Max helpt om van zijn angsten te overwinnen. Ondertussen probeert Gidget het favoriete speeltje van Max te redden uit een appartement vol katten en gaat het schattige superheldenkonijntje Snowball op avontuur met een Shih Tzu. Vinden onze vrienden de moed om hun angsten te overwinnen?

De Nederlandstalig gesproken film wordt afgespeeld op een groot ledscherm op het binnenplein tussen het kasteel, restaurant en de bibliotheek. Ter plaatse wordt er catering voorzien. Breng zelf een stoeltje of dekentje mee om in alle comfort te genieten van de filmvoorstelling.

 

PRAKTISCH

Datum: Zondag 11 juli 2021

Locatie: Kasteeldomein Zonnebeke

             Berten Pilstraat 5B, 8980 Zonnebeke

Start film: 16.30 – einde: 18.00

Inschrijven: inschrijven doe je via de volgende link

Jouw inschrijving is volledig na overschrijving van € 2,00 per persoon (ouder dan 12 jaar). Dit tegen donderdag 8 juli 2021. Gebruik hier de gestructureerde mededeling die je via mail ontvangt.

 

Covid-19: De coronamaatregelen die van tel zijn op het moment dat het evenement doorgaat worden toegepast. Dit kan invloed hebben op het aantal deelnemers en zelfs op het doorgaan van het evenement. De meest correcte informatie staat bij elk evenement op www.toerismezonnebeke.be.