Zoeken

Film in het Park: Huisdiergeheimen 2 = GEANNULEERD

Datum
zaterdag 08 augustus, 2020 van 17:00 tot 18:30

DIT EVENEMENT IS GEANNULEERD

 

Ben je een echte filmliefhebber en hou je van een filmvoorstelling in openlucht? Pik dan zeker Film in het Park mee op zaterdag 8 augustus en geniet van de prachtige setting in het Kasteeldomein.

Huisdiergeheimen 2 (2019 - animatiefilm) brengt het verhaal van de foxterriër Max die leert omgaan met de veranderingen in zijn leven. Zijn baasje heeft een kindje, baby Liam, en Max wil hem kost wat kost beschermen, maar dat zorgt voor heel wat extra stress. Tot overmaat van ramp ontmoeten ze tijdens een uitstapje naar de boerderij heel wat hond-onvriendelijke koeien, vijandige vossen en een angstaanjagende kalkoen. Gelukkig kan Max rekenen op de hulp van Rooster, een ervaren boerderijhond die Max helpt om van zijn angsten te overwinnen. Ondertussen probeer Gidget het favoriete speeltje van Max te redden uit een appartement vol katten en gaat het schattige superheldenkonijntje Snowball op avontuur met een Shih Tzu. Vinden onze vrienden de moed om hun angsten te overwinnen?

De Nederlandstalig gesproken film wordt geprojecteerd op een groot scherm op het binnenplein tussen het kasteel, restaurant en de bibliotheek. De toegang is gratis. Ter plaatse wordt er catering voorzien. 

Inschrijven: VOLZET

Meer info: Dienst voor Toerisme Zonnebeke, 051 77 04 41, toerisme@zonnebeke.be

Volg Film in het Park: Huisdiergeheimen 2 op Facebook!

Aanspreekpunt tijdens dit evenement is Bart D'Hulster, bart.dhulster@zonnebeke.be

Download hier de flyer.

TIJDENS HET EVENEMENT WORDEN ALLE MAATREGELEN NAAR AANLEIDING VAN HET CORONAVIRUS COVID-19 NAGELEEFD

Check alle evenementen van ‘Ik Zomer West-Vlaams’ op www.ikzomerwestvlaams.be.