Zoeken

9de autozoektocht (32 km) te Zonnebeke en Passendale

Van
zaterdag 16 april, 2022 om 00:01
Tot
zondag 28 augustus, 2022 om 23:59

9de autozoektocht Prime Productions

De autozoektocht van 32 km gaat dit jaar voor het grootste deel door op grondgebied Passendale en Zonnebeke. We rijden langs landelijke en toeristische plaatsen, en dagen jullie uit het antwoord te vinden op onze vragen op plekjes waar we in de vorige door ons georganiseerde zoektochten nog niet geweest zijn. We stellen langs de route een 30-tal, soms pittige vraagjes. De addertjes onder het gras zijn nooit ver weg.

Iedereen die een zoektochtboekje heeft gekocht, en zijn antwoordenblad indient, ontvangt tijdens de prijsuitreiking een waardevolle prijs, en kan bovendien ook nog deelnemen aan de gratis tombola met eveneens waardevolle prijzen.

De prijsuitreiking is op 23 september 2022 in O.C. ’t Zonnerad, Tresoriersstraat 48 te Zonnebeke.

 

PRAKTISCH

De zoektochtboekjes zijn te koop aan 10 euro bij:

- Dienst voor Toerisme, Berten Pilstraat 5A te Zonnebeke.

- Café De Dreve, Lange Dreve 16 te Zonnebeke.

 

De zoektocht wordt georganiseerd door Prime Productions in samenwerking met de Dienst voor Toerisme Zonnebeke.

Wij wensen jullie alvast veel zoekgenot en een aangename zoektocht.

 

WIJZIGINGEN EN OPMERKINGEN

Er zijn de volgende opmerkingen:

Er is een openbaar toilet in het Kasteeldomein te Zonnebeke nabij het museum en bibliotheek (Berten Pilstraat 5A te Zonnebeke).

 

Pagina 12 Vraag 2

- Met de woorden PERMANENTIE, die tijdens de periode van de zoektocht op een klever op de brievenbus is bijgekomen, en PRODUCTION, op een klevertje niet leesbaar van op de grond zonder hulpmiddelen, moet geen rekening worden gehouden.

 

Pagina 15 Vraag 14

Moet zijn: Hoeveel maal staat het woord ‘fromage’ al dan niet verborgen in een langer woord te lezen in de omgeving van bovenbedoeld bushokje?

- ‘Fromage’ tussen enkele i.p.v. dubbele haakjes.

- Het vraagteken is hier vergeten.

 

Pagina 18 Vraag 25

- Hoeveel gaten of openingen zijn er gemaakt in de afbeelding van elk van deze 10 naast elkaar staande militairen? De bijhorende voorwerpen zijn inbegrepen.

 

Pagina 19 Vraag 29

- Tussen de mogelijke antwoorden E) insect en F) op bout passende ring dient een streepje te staan. Dus E) insect - F) op bout passende ring.

 

Pagina 12 Vraag 2

-Verduidelijking. Het zoekgebied loopt tot aan de openbare weg (Berten Pilstraat) langs de kant waar de paal staat met zonnepaneel met zone 30.