Zoeken

7e (wandel)zoektocht in Zonnebeke

Van
woensdag 15 april, 2020 om 09:00
Tot
zondag 30 augustus, 2020 om 18:00

wztPrime Productions uit Beselare organiseert voor de 7e maal op een rij, in samenwerking met de Dienst voor Toerisme, een zoektocht. Dit jaar wordt het een wandelzoektocht van ongeveer 2,5 km in en rond het mooie Kasteeldomein. Sinds twee jaar wordt de zoektocht meegenomen door de West-Vlaamse Rally-vrienden (WRV), wat de kwaliteit en het hoge niveau bevestigd. 

De zoektochten zijn vanaf dinsdag 12 mei te koop bij DIMI Zonnebeke. (gesloten op zondag en maandag) Een deelnameformulier kost 10 euro. We vragen uitdrukkelijk om elektronisch te betalen. Elke deelnemer ontvangt een prijs van minstens dezelfde waarde (10 euro) en neemt met zijn zoektochtnummer automatisch deel aan de gratis tombola. De prijsuitreiking gaat door op 25 september in OC ’t Zonnerad. 
               Meer info: toerisme@zonnebeke.be
               De dienst voor toerisme is momenteel gesloten tot nader bericht.

WIJZIGINGEN:

  • Vraag 10 en vraag 15. Er moet een koppelteken staan tussen 6 en > 6., M.A.:   2 – 3 – 4 – 5 – 6 > 6  wordt M.A.:   2 – 3 – 4 – 5 – 6 - > 6
  • Pagina 11: Wegbeschrijving 7. 'op eenvolgende' moet aan elkaar geschreven zijn. Dus: 'opeenvolgende'
  • Reglement punt 2. Moet bijgevoegd worden. We houden geen rekening met leestekens in een woord en die mag je dus wegdenken.
  • Wegopdracht 42. 'Op een bord op deze parking', moet zijn:  'Op een bord in de onmiddelijke omgeving van deze parking'.