Zoeken

Fotofietszoektocht ‘Tussen Leiekantjes en Westhoekjes’

Van
zaterdag 01 juni, 2019 om 09:00
Tot
maandag 30 september, 2019 om 18:00
Locatie
Zonnebeke – Wervik – Moorslede – Ledegem – Menen - Wevelgem

F

Voor het 4e jaar op rij organiseert de Dienst voor Toerisme een zomerfietszoektocht. Er werd een traject van 65 km uitgestippeld dat de fietser de mooiste plekjes van Zonnebeke, Wervik, Moorslede, Menen, Wevelgem en Ledegem laat ontdekken.

Het volledige traject van de zoektocht ‘Tussen Leiekantjes en Westhoekjes’ is voor de sportieve fietser of e-biker, maar de tocht kan ook opgedeeld worden in twee kleinere lussen van 32 km. Hou tijdens de fietstocht vooral de ogen goed open om geen enkel detail over het hoofd te zien. Onderweg moeten diverse foto’s in de juiste volgorde worden geplaatst. Instappen kan eender waar op de fietslussen en op geregelde afstanden vind je een zomers terrasje om even op adem te komen.

Foto 9 in de gele lus zorgt voor het addertje onder het gras. Het blok staat er nog, maar het beeldje werd weggehaald. Bij deze geven we de positie van foto 9 prijs: je vindt die op plaats 20.

Deelnemers maken kans op één van de 15 restaurantcheques. De zoektocht loopt van 1 juni tot en met 30 september en is gratis af te halen bij de organiserende diensten voor toerisme.

Wegens werkzaamheden werden de beeldjes die te zien zijn op foto 9 van lust oost verwijderd. Deze foto mag op plaats 20 van de gele lus genoteerd worden.

Meer info: toerisme@zonnebeke.be