Zoeken

Zonnebeke Gegidst

Van
zondag 29 april, 2018 om 09:00
Tot
zondag 28 oktober, 2018 om 23:59

Kan je genieten van natuurpracht, een gezonde wandeling, lokale geschiedenis en weetjes? Dan vult Zonnebeke Gegidst maandelijks een plaatsje in je agenda. Zonnebeke kent namelijk heel wat prachtige hoekjes en vergezichten die de laatste jaren werden gelinkt, bewijzerd en omschreven in verschillende wandelroutes.
Vanaf april t.e.m. oktober organiseert de Dienst voor Toerisme Zonnebeke maandelijks een gegidste wandeling. Deze wandelingen bevatten telkens een onderdeel van de verschillende bewijzerde wandellussen die aanwezig zijn binnen Zonnebeke.

Programma:

Zo 23 september Geluveld Wandeling – (€3)*

Na het bekijken van de weersvooruitzichten voor zondag 23 september, werd er door de dienst beslist om de Geluveld Wandeling niet te laten doorgaan. Hopelijk zijn de weergoden ons iets beter gezind op 28 oktober bij de gegidste Heksenwandeling in Beselare. Hieronder kunt u de voorspelling eens nalezen.

Zondag trekt een stormdepressie van het zuiden van Engeland over de Benelux. Het wordt dan zwaarbewolkt met veel regen en later ook felle buien, waarbij een lokale donderslag niet uit te sluiten valt. In de loop van de dag neemt de wind toe tot krachtig of lokaal zeer krachtig uit zuidwest. Naar de avond toe kunnen de windstoten oplopen tot 100 km/u. Het is pas in de nacht naar maandag dat het rustiger en droger wordt. Een verandering in het voorspelde traject van de depressiekern kan de windsnelheden echter sterk beïnvloeden. De maxima liggen tussen 17 en 23 graden. 

Zo 28 oktober Heksen Wandeling – (€3)*

Thema: Heksen in Beselare
Den Olijf - Wervikstraat 1, 8980 Beselare
Start wandeling: 8u
Einde wandeling: 11u

Klik hier  om in te schrijven.

Meer info via toerisme@zonnebeke.be of +32 51 77 04 41

Download hier de flyer.