Zoeken

Film in het Park

Van
zondag 27 mei, 2018 om 00:00
Tot
zondag 02 september, 2018 om 00:00

Ben je een echte filmliefhebber en benijd je de typische Amerikaanse drive-in voorstellingen in open lucht? Pik dan zeker één of meer de 'Film in het Park' mee en geniet van onze prachtige setting!
De Dienst voor Toerisme Zonnebeke organiseert 6 voorstellingen van 'Film in het Park' in het Kasteeldomein van Zonnebeke (Berten Pilstraat 5C, 8980 Zonnebeke). Hierbij wordt een film weergegeven op groot scherm en zal er een drank- en popcornstand aanwezig zijn. Een stoeltje en dekentje breng je zelf mee zodat je in alle comfort kan meegenieten.

De eerste voorstelling is gratis tijdens de Dag van het Park op 26 mei!

Programma:

Za 26 mei om 20u00            Ferdinand – (Gratis) – 6+ – Familiefilm – Animatie

Het verhaal van de kleine stier met een zacht temperament die ten onrechte uitgekozen wordt voor een stierengevecht in Madrid.

 

Vr 29 juni on 19u30            Fantastic Beasts and Where to Find Them – (€2) – 9+ – Avonturenfilm – Fantasy

Newt heeft net zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren afgerond. Tijdens een tussenstop in New York loopt alles uit de hand.

 

Zo 15 juli om 19u30              De Leeuwenkoning – (€2) – 6+ – Familiefilm – Animatie

In Afrika wordt de jonge leeuw Simba geboren als zoon van de leeuwenkoning Mufasa. Scar smeedt, samen met een groep hyena’s, een plan om zowel Mufasa als Simba uit de weg te ruimen.

 

Za 28 juli om 19u30             Kingsman: The Secret Service – (€2) – 16+ – Actiefilm – Komedie

Gary, een jongeman wiens leven dreigt te ontsporen, vult zijn dagen door in de kroeg te hangen met vrienden. Harry Hart, een doorgewinterde agent van een geheime organisatie, neemt hem onder zijn vleugels om een oude schuld te vereffenen.

 

Za 11 augustus om 19u30    American Made – (€2) – 12+ – Misdaad – Thriller

De film is gebaseerd op het verhaal van Barry Seal. Seal smokkelde als piloot drugs voor de Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar. Na zijn aanhouding werd hij door de CIA gerekruteerd voor een undercoveroperatie.

 

Zo 2 september om 16u00     Moana – (€2) – 6+ – Animatiefilm – Avontuur

Prinses Moana is de dochter van het opperhoofd van haar stam, en komt uit een bekende familie van zeevaarders. Samen met haar held, de halfgod Maui, zet ze koers naar een legendarisch eiland en leren ze waar echte vriendschap toe kan leiden.

 

  • Betaling cash ter plaatse
  • Locatie: Berten Pilstraat 5A, 8980 Zonnebeke (Parking 1)
  • Meer info via toerisme@zonnebeke.be of +32 51 77 04 41
  • Let op! Bij extreme weersomstandigheden kan de voorstelling afgelast worden. 
  • Breng een stoeltje en/of dekentje mee!

Download hier de flyer.