Zoeken

‘5e auto (20km) zoektocht te Zonnebeke (Zandvoorde)’

Van
zaterdag 14 april, 2018 om 09:00
Tot
zondag 26 augustus, 2018 om 23:59

De autozoektocht te Zonnebeke is een zoektocht georganiseerd door Prime Productions Beselare in samenwerking met de Dienst Toerisme Zonnebeke. Met de opbrengst van de zoektocht zullen culturele activiteiten georganiseerd worden in groot Zonnebeke op 27 juli tijdens Tournéé Musical.

De gezinsvriendelijke zoektocht loopt tussen 14 april en 26 augustus 2018 van het landelijke Zonnebeke naar de Zandvoordeplaats. De zoektocht stelt een 30-tal - soms pittige vraagjes - waarbij men geen woordenboek of internet nodig heeft. Alle antwoorden kunnen onderweg worden gevonden.

In de zoektocht zijn niet alleen onze vragen te vinden maar ook heel wat toeristische info over wat je allemaal tegenkomt onderweg. Er wordt dit jaar in Zandvoorde heel wat aandacht besteed aan de figuur van Jacques Brel die dit jaar 40 jaar geleden is overleden.

Dankzij de steun van vele sponsors kunnen we een mooie prijzentafel aanbieden, waardoor iedere deelnemer die zijn antwoordenblad indient een waardevolle prijs ontvangt, en bovendien met het volgnummer van het zoektochtboekje gratis kan deelnemen aan de tombola met nog meer prijzen.

De prijsuitreiking gaat door vrijdag 14 september 2018.

De zoektochtboekjes zijn vanaf vrijdag 13 april te koop aan 10 euro bij:

  • Dienst Toerisme (kasteelpark), Berten Pilstraat 5A te Zonnebeke.
  • Dimi, Roeselarestraat 8 te Zonnebeke.
  • -’t Wienkeltje , Nieuwstraat 39 te Beselare.
  • Café De Lustige Boer, Zandvoordeplaats 41 te Zandvoorde.

Meer info via toerisme@zonnebeke.be of +32 51 77 04 41